Bloggintresserade

torsdag 30 september 2010

Halva familjen samlad för pannkaksmiddag.
GOTT!

Vi som var hemma under dagen hade en varm och solig höstdag, då vi passade på att plocka rent äppelträdet.

Före det hade jag och hundarna varit på en härlig promenad i skogen.....
Rosverkstan lottar ut ett blomstöd Rosett  bland alla som länkar till Rosverkstan från sin trädgårds- eller inredningsblogg !  Tävlingen pågår fram till 31 oktober.
Gör så här för att vara med:
Länka med bilden nedan( som en gadget) till Rosverkstans hemsida www.rosverkstan.se  Skriv vid bilden: Vinn ett blomstöd från Rosverkstan!  Därefter mailar ni mig anna@rosverkstan.se och berättar att ni är med i tävlingen.
Den 1 november lottar jag ut blomstödet bland alla som varit med och  tävlat!
Lycka till! 

tisdag 28 september 2010





Vi har haft alla barn och barnbarn hemma i helgen, det har varit så mysigt, älskar verkligen när det är livligt och rörigt här hemma. Då är det som det ska vara. Så här kommer det några kort på våra härliga barnbarn.

måndag 27 september 2010

Vi var i Ö-vik i början på augusti, CHARLY döptes i det vackra KÄRLEKENS KAPELL i Arnäs.
HOMPA var naturligtvis doppräst, bättre präst finns inte. Vi älskar dig! Sen var dopfikat i ute i Lomsjön, där dukades det upp värsta fikat (jozzan och jag hade bakat i två dagar), sen badade vi, spelade beachvolley, grillade go´mat. Vi hade jättetrevligt.























lördag 25 september 2010

Familjehelg

Min man och dotter Magdalena lurade mig ordentligt i onsdags. Jag hade kvällen innan sagt hur mycket jag längtade efter dottern och barnbarnen Otilia och 7 veckor gamle Birk som vi inte fått träffa än. Min man sa att han skulle hjälpa en god vän med en catering på onsdagkväll ( han är kock min man), så jag och barnen som var hemma gjorde varm choklad och satte oss och myste tillsammans och såg idol.
Och då stiger han in i rummet med en babylift, dottern och Otilia, jag tror inte mina ögon, jag bara stirrar, dottern sa att min min var obetalbar.
Det var en GLAD ÖVERRASKNING. Att äntligen få se senaste underverket i familjen.
Sen på fredagkväll kom äldsta dottern med familj hit, med barnbarnen Molly och Charly.
Så på fredagkvällen var nästan hela familjen fulltagen, Jag; gubben min; äldsta sonen Mathias; Josefin med maken Jim och barnen Molly och Charly;  Magdalena, tyvärr var inte hennes sambo Oskar med, barnen Otilia och Birk; Jasmine med sambon Robin; Kim, utan pojkvän Måns; Tina och Lotta; Jon-isak och Eddie var hos sin pappa.
Så det här blir en härlig hösthelg med familjen.
Ha det gott alla goa människor.

onsdag 22 september 2010

Kaos

När man sitter och tittar på alla dessa härliga bloggar så får jag ändå alltid en tanke, är det bara hos oss som det alltid ser ut som en orkan gått igenom huset.
Okey att vi är 7 personer som bor här, 2 hundar och 6 katter, men ändå. Måste jag städa innan jag tar kort och visar hur vi har det? Jag tycker att jag plockar och plockar . Men vi har alltid nåt projekt på gång, eller att det ska bytas möbler, städas ur nå garderober, gå igenom bokhyllan, för att jag har fått för mig att jag ska ha en annan ordning på böckerna än den jag har, så då ligger det högar med böcker på golvet nån vecka innan jag hinner det färdigt.
Sen har jag hundra ideer om vad jag ska göra, måla om möbler, måla tavlor, brodera monogram på hissgardin som jag håller på att sy till köket, klä om en fåtölj, osv. osv.
Plus allt annat man vill göra i trädgårn nu inför vintern, det man inte hann under sommaren, det blev ju sån fin sommar, så vi har njutit av solen och jagat ogräs i rabatterna.
Här är vi och fiskar, det var en jättehärlig dag.

fredag 17 september 2010

Helg igen!

Ja, då var det snart helg igen.
 Idag ska jag försöka fortsätta med pysselhörnan, det har tagit längre tid än jag hade räknat med, det kommer nästan alltid nåt imellan.
I helgen blir det antagligen att höststäda trädgår`n ifall det blir väder för det. Plocka äpplen och skära ner rabarberna, och av det ska det väl bli saft, marmelad, kanske en god rababerpaj med hemgjord vaniljsås och så kanske äppelbullar, det är GOTT!
Måste även börja med skrivbordet vi fått genom blocket, dottern är på... Det ska målartvättas, spacklas lite och slipas innan det blir vitt.
Ha nu en trevlig hösthelg med mycket mys alla härliga människor.

fredag 10 september 2010

Fredag..

Den här dagen gick alldelense för fort. Trodde att jag skulle hinna fortsätta med städningen med pysselhörnan.   Håller på att gå igenom allt pyssel, det är mycket. Har tänkt försöka mig på att sälja av det jag gör- ska börja ta foto på grejorna och lägga ut.... 
Nu ska vi ha fredagsmys med barnen....
Ha nu en härlig kväll alla goa människor.